Aesthetic Clinics find Clients . Aesthetic Clients find Clinic
+1 305.560.5399

Kliensei

Az esztétikai kezelés/beavatkozás kliensei részére

Érdeklődik az esztetikai beavatkozásról, vagy tervezi?
Szeretne kompetens és gyors felvilágosításokat szerezni?

 

Egyetlen kereslettel megszólíthat mindenkit, a klinikákat/orvosokat/szolgáltatókat az Ön által érdekelt területen/körzetben, s így közvetlen tőlük és személyesen kap keresletével kapcsolatos információt.

  • A portál Estheticainfo.com lehetővé teszi, hogy különféle keresleteit egyszerű, független kereslet közvetítésével, egy egyszerű online keresleti űrlap segítségével, eljutathassa a környéki, az egész ország terültén, de más országokban is működő minden, nálunk regisztrált esztetikai sebészettel foglalkozó klinikához /orvosokhoz /szolgáltatókhoz.Az űrlap egyszerű online kitöltése után, e-mail címe és kereslete feltüntetésével, e kereslete e-mail útján ki lesz kézbesítve minden szolgáltatónak, klinikának és orvosnak a kívánt területen és körzetben.
  • A szolgáltatók, klinikák és orvosok keresletét személyesen elolvassák és figyelembe veszik az Ön által megjelölt területet , tehát közvetlenül önnek nyújtják a kért felvilágosítást.
  • E-mail útján közzétett keresletei diszkrétek és teljesen ingyenesek.
  • Utólagosanall registered clinics / medical doctors / providers on Estheticainfo.com és szolgáltatót és függetlenül kapcsolatba lépni velük.
  • Your inquiries via Estheticainfo.com are discreet for you and completely free of charge.
  • A klinikák/orvosok/ szolgáltatók válasza után Ön határozza el, kivel akar kapcsolatba lépni. Ez úton keresletére több, egymástól független információt kap, beleértve a legújabb információkat a regisztrált szolgáltatóktól és lehetőségében áll a keresletet nemzetközi úton más országokba is elküldeni.
  • You have the opportunity to compare prices and the quality of individual providers and to choose the best procedure solution for you.
  • Lehetősége van az egyes szolgáltatók által közölt árakat és a szolgáltatások minőségét összehasonlítani és kiválasztani a maga részére legmegfelelőbb megoldást.Most már közvetlenül elküldheti keresletét. Az online keresleti űrlaphoz.
  • A külföldre irányított keresletek esetén ahomevonal közvetítésével térjen vissza a honlapra és kattintson az illetékes állam zászlójára.